Bewertungen für Parking P3 Charleroi

bei Flughafen Charleroi -
6.4 , beurteilt von 141 kunden
Parking P3 Charleroi Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 6.4 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 6.5
Preis-Leistungs-Verhältnis 6.5
6.3 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Parking P3 Charleroi

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Serge V nl 3.3 Geparkt von 04/04/2024 bis 11/04/2024

In de reclame stond met shuttle, die was dan achteraf niet in de prijs inbegrepen. Bussen stoppen blijkbaar om 23:30u, wij waren later, dus...trek u plan. Wandelafstand met bagage is te ver!

Silvio T de 10 Geparkt von 22/03/2024 bis 05/04/2024

Sehr gut erreichbar auch zu Fuß

Daniel G de 10 Geparkt von 25/03/2024 bis 05/04/2024

Hat alles super funktioniert… Shuttle fahren regelmäßig so wie ich das einschätzen kann. Werde ich wieder buchen! 🤗

Cathy B fr 6.7 Geparkt von 01/04/2024 bis 04/04/2024

A pied c'est loin !!!! dommage que le P3 soit après le P4🤔. Absence de signalisation pour l'aller comme pour le retour. On avance par déduction 😉

GUY V fr 3.3 Geparkt von 29/03/2024 bis 03/04/2024

Navette trop cher...

Susanne A de 5.8 Geparkt von 28/03/2024 bis 01/04/2024

Leider bis heute den QR-Code zum Parken nicht erhalten, obwohl wir mehrere Emails und WhatsApp-Nachricht gesendet haben. Aus dem Grund nicht zu empfehlen.

marlon v nl 4.2 Geparkt von 28/03/2024 bis 01/04/2024

Er was iets niet goed gegaan bij de reservering en kon niet in contact komen met kantoor! Echt balen want het beïnvloedt wel je vakantie! Uiteindelijk een meneer ter plaatse die het voor ons heeft opgelost. Afstand naar vliegveld is 15 minuutjes lopen.

Peter v nl 5 Geparkt von 26/03/2024 bis 01/04/2024

Parkeerplaats geboekt via Parkcare, maar nadat ik geen e-mail ontvang met de bevestiging en benodigde Qr code is het contact met klantenservice slecht. Volgens de medewerker kan ze me niet helpen omdat ik geboekt zou hebben bij hun partner Parkvia en ze mij niet kon helpen. Na een printscreen van de boeking bij Parkcare gestuurd te hebben, zegt ze dat ik alleen bij Parkcare kan boeken en dat zij geen bevestiging kan sturen. Wel de lusten en niet de lasten dus. Je zou verwachten dat ze dan als service even contact op neemt met hun partner Parkvia, maar nee hoor, ik wordt afgewimpeld. Dus zelf een ticket aangemaakt bij Parkvia, maar wordt binnen 3 werkdagen behandeld en mijn vertrek op de luchthaven is al eerder. Via de chat krijg ik alleen maar een melding dat het doorgezet is en krijg geen reactie. Uiteindelijk krijg ik de bevestiging in mijn spambox. Lekker die stress voordat je op vakantie gaat!

Louis C nl 5 Geparkt von 29/03/2024 bis 01/04/2024

Parkeer je de auto moet je nog een ticket kopen voor een transfer naar de luchthaven €8 heen en n € 8 terug, dit maakt het parkeren voor 4 dagen wel heel duur. Bij het inrijden moet een ticket uit de automaat halen, helaas geen kenteken herkenning bij het binnen rijden, geeft je het gevoel, dat je bij het uitrijden moet betalen, terwijl je al online betaald hebt.

FHM B nl 4.2 Geparkt von 10/03/2024 bis 17/03/2024

reservering geboekt op zaterdag. Geen mail met QR code ontvangen. Niemand bereikbaar alleen chatbot die afkapt met "we zijn er maandag weer". Op zondag naar de parking echter geen toegang. Informatiedesk niet bereikbaar! Uiteindelijk ticket gepakt om binnen te rijden. Op maandag mail gestuurd. Pas op woensdag antwoord om kopieen op te sturen van de reservering en ticket uit de automaat. Gedaan. Maar geen respons. Op vrijdag contact gezocht via chat en uiteindelijk QR code gekregen. Bij vraag of ik hiermee gewoon kon uitrijden geen respons meer. M.a.w. zoek het je maar weer uit. Ik vind dit zeer slechte communicatie en respons. Wat mij betreft niet acceptabel hoie dit verloopt.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops