Bewertungen für Parking Point Schiphol

bei Flughafen Amsterdam -
8.0 Sehr gut, beurteilt von 66 kunden
Parking Point Schiphol Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.0 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.7
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.8
7.6 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Parking Point Schiphol

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Van Looy M nl 10 Geparkt von 02/04/2024 bis 13/04/2024

Geweldig goed georganiseerd Wij raden iedereen aan om deze parking terug te boeken Niet duur en snelle service naar de luchthaven en terug Een aanrader!!!! Bedankt

Torsten K de 10 Geparkt von 23/03/2024 bis 05/04/2024

Hat alles prima geklappt

Alexander M de 7.5 Geparkt von 22/03/2024 bis 01/04/2024

Wo die anderen Suttelunternehmer ihre Kunden abholen, muss man bei Parking Point kämpfen um in den Bus reinzukommen.

Jannik W de 7.5 Geparkt von 23/03/2024 bis 30/03/2024

Sehr lange Wartezeit auf das Shuttle. Sowohl bei Ankunft am Parkplatz als auch bei Rückkehr

Douwe W nl 10 Geparkt von 17/03/2024 bis 25/03/2024

Erg goede service. Gelijk gebracht naar Schiphol, en ook het ophalen was goed geregeld. We hadden onze auto geparkeerd van 17 maart tot 25 maart. Een aanrader !!!!!

Wim S nl 10 Geparkt von 29/02/2024 bis 10/03/2024

Vriendelijke mensen aan de telefoon, behulpzaam. Mooi op tijd voor brengen als halen.Wij zeker weer gebruik van maken in de toekomst.

Saskia t nl 10 Geparkt von 15/02/2024 bis 20/02/2024

Lieve chauffeurs en snelle service.

Jennifer d nl 10 Geparkt von 08/01/2024 bis 12/01/2024

Prachtige manier om je auto kwijt te kunnen als je gaat vliegen. Een abri om te wachten uit de wind of regen zou welkom zijn.

Bafrin B nl 10 Geparkt von 17/12/2023 bis 31/12/2023

Zeer goede ervaring hiermee

Lucas S nl 5 Geparkt von 20/12/2023 bis 31/12/2023

Wij kwamen ‘s nachts aan. Er stond wel een busje, maar er kwam niemand uit. Ik heb lopen zoeken waar ik moest zijn. Uiteindelijk op het busje geklopt, daar bleek iemand in te zitten. Hij had ons wel gezien, maar gewoon niet het benul of fatsoen om uit het busje te komen om ons wegwijs te maken. Ook geen hulp met bagage.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops