Bewertungen für Mobihub - Schiphol Zuid

bei Flughafen Amsterdam -
8.3 Sehr gut, beurteilt von 141 kunden
Mobihub - Schiphol Zuid Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.3 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.8
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.4
7.8 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Mobihub - Schiphol Zuid

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

A.G. Z nl 5 Geparkt von 07/09/2023 bis 22/09/2023

Geboekt bij parkcare Schiphol zuid. Zonder bericht omgeboekt naar MOBIAN Schiphol oost. MOBIAN werkt met een app en met kontakt op afstand via mail/whatsup/telefoon Niets werkte in de app. Zo 25 minuten moeten wachten om de slagboom van de parkeergarage te openen en zo taxi erg moeten sturen. Telefonisch kontakt lukt niet. Nummer op info bord bij parkeergarage werkt niet. Ook lang wachten voordat whatsapp reageert. Kortom slechte ervaring met mobian. Die teveel stress oplevert om te kunnen parkeren en niet voor herhaling vatbaar. Het enigste dat goed gaat is het regelen van de taxi. Zodra je hun.nu belt is de taxi er binnen 10 min.

yvette lammerts van bueren l nl 10 Geparkt von 09/08/2023 bis 21/08/2023

Alles goed geregeld

Nordin B nl 5 Geparkt von 04/08/2023 bis 11/08/2023

Reservering werd een week voor mijn vakantie geannuleerd mooi is dat

Rene d nl 7.5 Geparkt von 29/06/2023 bis 21/07/2023

Het was voor ons de eerste keer dat we van deze club gebruik maakte. In eerste instantie beetje onduidelijk, wat betreft de "Voucher". Maar uiteindelijk alles goed gegaan. Snel opgehaald met de taxi op de heenweg en met de bus snel weer terug. Betaalbaar. Als dat de volgende nog zo is, doen we het zeker weer.

Marcus K de 5 Geparkt von 15/07/2023 bis 21/07/2023

Kurz vor dem Flug von Parken Süd auf Nord verschoben (Anbieter), der Parkplatz wird mit dem dortigen Hotel geteil und total überbucht. Damit wir den Flug nicht verpassen habe ich dann auf P3 am Airport geparkt. Die Hotline war um 8:30 nicht erreichbar. Ich würde das so nicht empfehlen.

Peter B nl 10 Geparkt von 19/06/2023 bis 17/07/2023

Excellent service for 03.00 arrival. Free taxi from parking to schipol. Parked for 30 days and cost over €100 cheaper then other long term. Will be using this again and again.

Ali K de 10 Geparkt von 22/06/2023 bis 16/07/2023

Sehr unkompliziert. Die Fahrer sind sehr nett und hilfsbereit. Die Transferbusse sind sauber. Alles war super

Mohamad N de 8.3 Geparkt von 22/06/2023 bis 16/07/2023

Über die Nummern Schilder Erkennung lief alles reibungslos bei der Anfahrt sowohl auch bei der Abfahrt öffnete die Schranke automatisch gerne wieder

Frans C nl 5.8 Geparkt von 03/07/2023 bis 14/07/2023

Slechte info over vervoer van en naar Schiphol. Naar Schiphol moesten we bijna een uur wachten en ook info over vervoer klopte niet, maar werd wel opgelost. Parkeerplaats was snel gevonden.

Willem v nl 10 Geparkt von 19/06/2023 bis 14/07/2023

Parkeren verliep prima, ook het taxivervoer op de heenreis was netjes op tijd. De shuttle terug werkte ook heel goed. Zeer beleefde chaufeurs. De enige kritiek die ik heb is toen ik aankwam en binnen in het hotel bij de balie vroeg og ik hier goed was ik schaapachtig werd aangekeken door de balie medewerker, hij wist niets af van deze parkeerservice. Gelukkig arriveerde daarna snel onze taxi. Super geregeld en goede communicatie voor een scherpe prijs. Zeker aan te bevelen.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops