Bewertungen für GreenParking Rotterdam 1

bei Flughafen Rotterdam -
8.3 Sehr gut, beurteilt von 14 kunden
GreenParking Rotterdam 1 Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.3 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.6
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.9
8.4 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu GreenParking Rotterdam 1

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Coriena D nl 7.5 Geparkt von 01/03/2024 bis 08/03/2024

Prima

Marcel v nl 5 Geparkt von 13/02/2024 bis 20/02/2024

S’morgens om 4.30 uur aankomen bij het parkeerterrein, en dan werkt je barcode niet. Telefonisch kon ik niemand bereiken. Uiteindelijk heeft de chauffeur van de pendeldienst, De slagboom opengemaakt. Hij heeft toen een foto van mijn bevestiging gemaakt en zou die naar jullie doorsturen, en ik zou daar bericht van krijgen. Ik heb geen bericht ontvangen. Terug gekomen van vakantie heb jullie gebeld en het verhaal uitgelegd. We werden netjes opgehaald de chauffeur heeft weer een foto gemaakt en gewacht tot we alle koffers in de auto hadden staan en netjes weer de slagboom opengemaakt.

Jolanda V nl 10 Geparkt von 12/02/2024 bis 19/02/2024

Prima plek om te parkeren. Transfer staat al klaar om je naar het vliegveld te brengen. Wanneer je weer aankomt is de transfer er weer binnen 10 minuten om je weer naar de auto te brengen

Sigrid E nl 10 Geparkt von 04/02/2024 bis 08/02/2024

Prima service! Zeer snel weggebracht en ook weer zeer snel opgehaald. Echt een aanrader.

Richard N nl 9.2 Geparkt von 25/01/2024 bis 28/01/2024

Wegbrengen en ophalen top. Alleen de email bevestiging was niet helemaal foutloos l. Chauffeurs hebben dit flexible opgelost

Gerard W nl 9.2 Geparkt von 20/01/2024 bis 27/01/2024

Het was perfect gebeld en de bus stond al klaar. De chauffeur was goed behulpzaam en weer snel naar de auto. Goede adviezen voor het terrein te verlaten perfect. Volgende keer wordt het weer parkcare.nl succes met het bedrijf. Groetjes Gerard.

Jaap v nl 9.2 Geparkt von 17/01/2024 bis 24/01/2024

1 week een parkeerplaats geboekt, met shuttleservice, prijs is redelijk, kort bij het vliegveld, auto staat buiten en de sleutels mag je zelf weer meenemen, auto staat achter een hek afgesloten met een slagboom. Je na betaling een voucher waarmee je of uitgeprint, of op je telefoon de slagboom kunt openen. Het shuttlebusje stond al klaar en binnen 7 minuten sta je op het vliegveld. Bij terug komst even het nummer bellen op de voucher en ze komen je weer ophalen. Was goed geregeld en als ik nog een keer vertrek vanaf Rotterdam zal ik Green Parking 1 zeker weer gebruiken. Let wel op wie je komt ophalen er was wat verwarring over Green Parking en Quick Parking, maar dat was dezelfde.

Clim J nl 10 Geparkt von 16/01/2024 bis 23/01/2024

Zeer vlotte en correcte behandeling op een paar minuutjes van de airport

Gerlof S nl 7.5 Geparkt von 04/01/2024 bis 11/01/2024

Redelijk goed

Nathalie v nl 9.2 Geparkt von 24/12/2023 bis 31/12/2023

Heel prettig, we werden snel gehaald / gebracht door een vriendelijke chauffeur.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops