Bewertungen für Perfect Park Shuttle

bei Flughafen Düsseldorf -
8.6 Sehr gut, beurteilt von 11 kunden
Perfect Park Shuttle Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.6 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.6
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.4
8.6 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Perfect Park Shuttle

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Joep S nl 10 Geparkt von 15/08/2023 bis 24/08/2023

Kregen wel wat buikpijn,na lezen van reviews.......maar bij ons was alles heel goed gegaan. We vinden t slecht aangegeven op t vliegveld waar we moesten zijn bij terugkomst(of door vermoeidheid niet goed gezien) maar telefonisch de goede kant op gedirigeerd door de chauffeur van parkcare die onze auto terug bracht...... volgende keer weer parkcare .

Danny v nl 10 Geparkt von 22/04/2023 bis 30/04/2023

Een geweldige service, zelfs bij een vertraging van een uur of (nadat we al gebeld hadden dat we er bijna stonden) was dit geen probleem voor ze... Echt ideaal om zo je auto uit te stappen en de vertrekhal in te lopen.. Beter kan gewoon niet!!!!Ook bij aankomst, één belletje en binnen 10 min staan ze weer met je auto bij de aankomsthal! Echt een aanrader!!!! Dankjewel Deler!!!

Yunus O nl 7.5 Geparkt von 31/07/2022 bis 01/09/2022

We hebben 1.20 uur gewacht

Suzan O nl 9.2 Geparkt von 30/07/2022 bis 13/08/2022

Hartstikke goede service, voor herhaling vatbaar!

Thijs Alofs A nl 8.3 Geparkt von 25/07/2022 bis 12/08/2022

Vriendelijk personeel. Bij terugkomst in parkeergarage zat onze autosleutel onder onze ruitenwisser, volgens de chauffeur maximaal 10 minuten, maar toch. Het was beter geweest om dit op een minder opvallende plek te doen, bijvoorbeeld achter/op een band.

Edwin S nl 9.2 Geparkt von 27/07/2022 bis 06/08/2022

Even in het onbekende springen dus lastig. Locatie staat slecht aangegeven. Verder dikke prima voor wat ik heb betaald.

Jos A nl 9.2 Geparkt von 20/07/2022 bis 30/07/2022

Was goed georganiseerd .

Petra K de 10 Geparkt von 14/06/2022 bis 25/06/2022

Hat alles prima geklappt, gerne immer wieder. Entspannter, gut gelaunter Fahrer. Gelandet, Koffer bekommen, angerufen, Kaffee geholt, nach draussen gegangen, schon ist der Van vorgefahren. So endet ein Urlaub angenehm.

Karin L de 10 Geparkt von 30/05/2022 bis 08/06/2022

Toller Service, wir wurden sofort!!! im Parkhaus empfangen, umgehend zum Flughafen gebracht. Bei der Rückreise ein kurzer Anruf, schon war ein Mitarbeiter vor Ort, um uns zu unserem Auto zu bringen. Besser geht nicht ❤❤❤❤

Melanie G de 8.3 Geparkt von 04/05/2022 bis 10/05/2022

Super nettes und hilfsbereites Personal. Das Auto wird in einem öffentlichen Parkhaus abgestellt. Keine Auschilderung für den Parkservice. Fahrzeit zum Flughafen ist etwas länger als angegeben.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops