Bewertungen für Parkwall

bei Flughafen Charleroi -
8.7 Sehr gut, beurteilt von 350 kunden
Parkwall Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.7 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.9
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.6
8.6 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Parkwall

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Serge D nl 10 Geparkt von 21/02/2024 bis 25/02/2024

Super , vlot en professioneel .. Dicht bij luchthaven , vlotte service , vriendelijke bediening .

Joel V nl 10 Geparkt von 21/02/2024 bis 25/02/2024

Service parfait. A conseiller.

Greet J nl 10 Geparkt von 02/02/2024 bis 09/02/2024

Heel correcte service en vriendelijke chauffeur.

Hamid C fr 10 Geparkt von 19/01/2024 bis 26/01/2024

Très bon accueil, le personnel était à l heure à l'aller, comme au retour. Quelques mètres séparent le lieu du dépôt jusqu'à l'aeroport mais Très simple.

Nicole P nl 10 Geparkt von 10/01/2024 bis 15/01/2024

Zeer vriendelijke afhandeling in perfect Nederlandse taal / Engels. Ondanks dat ikzelf mijn boeking verkeerd had doorgegeven verliep alles heel soepel. Ik werd terug gebeld. Zelfs toen ik heel lang bij de douane moest wachten werd vriendelijk gevraagd waar ik bleef. Naderhand kort gewacht en meteen opgehaald.

Remco S nl 10 Geparkt von 03/01/2024 bis 07/01/2024

Goede beveiligde parkeergelegenheid op paar minuten afstand van vliegveld met vervoer van en naar vliegveld met shuttlebus. Klasse geregeld 👊 Fam Strikwerda

MARCEL S fr 10 Geparkt von 26/12/2023 bis 31/12/2023

Première expérience avec Parkwall et je ne le regrette pas du tout. Tout était parfait. Je conseil sans hésitation

William D nl 10 Geparkt von 22/09/2023 bis 25/09/2023

Geen enkele negatieve opmerking. Gewoon perfekte service

DAVID D fr 10 Geparkt von 16/09/2023 bis 23/09/2023

Très sérieux, Rapide, efficace et proche du client. Personnel très attentionné. Parking très proche de l'aéroport, moins de 5 mn. Je recommande les yeux fermés.

Bernard J fr 9.2 Geparkt von 03/09/2023 bis 11/09/2023

Très bon service, pas d'attente, assez proche de l'aéroport

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops