Bewertungen für Park & Fly Charleroi

bei Flughafen Charleroi -
9.1 Hervorragend, beurteilt von 300 kunden
Park & Fly Charleroi Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 9.1 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.3
Preis-Leistungs-Verhältnis 9.1
9.0 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Park & Fly Charleroi

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

peter nl 7.5 Geparkt von 19/06/2024 bis 24/06/2024

Het afzetten + ophalen van ons voertuig en de service met het shuttle busje verliep vlotter dan verwacht.

maria nl 7.5 Geparkt von 16/06/2024 bis 23/06/2024

Het enige wat ik wel zou willen vermelden, moesten wel zelf de koffers inladen, we zijn 2 dames van 70+ een beetje hulp hadden we wel geapprecieerd, voor de rest oké

Kris nl 10 Geparkt von 14/06/2024 bis 21/06/2024

Alles vlot verlopen

BENOIT fr 2.5 Geparkt von 08/06/2024 bis 15/06/2024

Bonjour, nous avons demandé l'annulation de notre réservation lorsque nous nous sommes aperçus que nous avions fait une erreur de parking. Le Samedi 8 Juin c'est dans un parking de l'aéroport de Zaventem que nous avons mis notre voiture et non à Charleroi. Nous n'avons donc aucun avis à émettre sur Park and Fly Charleroi ... Nous avons demandé un remboursement mais resté sans réponse. Nous aurions espéré un geste commercial étant donné que nous n'avons mobilisé aucun service ni aucune navette ce jour-là au sein de votre parking. En espérant que vous pourrez faire remonter notre demande (MO200879148) Cordialement , Mr et Mme CAUCHY ([email protected])

Jolanda nl 8.3 Geparkt von 29/05/2024 bis 05/06/2024

Ging prima, ze waren er snel!

R nl 8.3 Geparkt von 28/05/2024 bis 31/05/2024

1st keer deze vorm van parkeren bij luchthaven charleroi geprobeerd normaal altijd P3. Snelle afwikkeling aanmelding, binnen 5min vertrek luchthaven. Afzetpunt is ophaalpunt. En bij retour even bellen als mem terminal lopend verlaat en was de chauffeur bijna gelijk tijdig bij ophaalpunt. Men spreekt alleen frans en bij regen is er geen schuilplek bij ophaalpunt luchthaven. Super alternatief voor parkeren luchthaven goede prijs kwaliteit.

Patricia nl 10 Geparkt von 19/05/2024 bis 30/05/2024

Zeer goed bereikbaar. Zowel telefonisch als persoonlijk. Altijd fijn als er ook echt iemand aanwezig is. Ondanks dat men alleen Frans sprak, was de communicatie prima. Parking zag er heel netjes uit. Een aanrader!

Sylvie nl 8.3 Geparkt von 23/05/2024 bis 29/05/2024

Zeer vlotte en vriendelijke service. Alleen jammer dat de wandelafstand naar de luchthaven nogal ver is. Niet echt een aanrader voor oudere mensen, die mét hun bagage dat eind moeten lopen.

Maria Valentina de 10 Geparkt von 22/05/2024 bis 28/05/2024

War alles in Ordnung ( Transfer / Pünktlichkeit/ Freundlichkeit), würde jeder Zeit nochmal buchen.👍

Christian de 9.2 Geparkt von 18/05/2024 bis 28/05/2024

Von A bis Z hat alles sehr gut geklappt

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops