Bewertungen für Live Parking Charleroi

bei Flughafen Charleroi -
5.1 , beurteilt von 35 kunden
Live Parking Charleroi Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 5.1 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 6.0
Preis-Leistungs-Verhältnis 5.3
4.1 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Live Parking Charleroi

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Bernard B fr 7.5 Geparkt von 30/01/2024 bis 28/02/2024

Le parking lui-même est un peu vétuste, mais le service attendu est rendu au mieux.

Andreas S de 10 Geparkt von 18/11/2023 bis 03/12/2023

ok, wie beschrieben, mir wurde auch geholfen durch shuttle fahrer da meine batterie v.pkw leer war, dauerte zwar aber gäste gehen vor..... Empfehlenswert!!!

colette H fr 7.5 Geparkt von 27/11/2023 bis 02/12/2023

Nous étions étonnés que 5€ supplémentaires nous soient demandés à l'aller et au retour par le chauffeur alors que cela n'apparaît pas dans le contrat pour un transport de 2 personnes.

olivier p fr 5 Geparkt von 28/10/2023 bis 04/11/2023

Je ne souhaite plus utiliser ce parking il a mis 45 min pour venir nous récupérer à l’aéroport. Alors que nous l’attendions dans le froid et le vent.

Hans d nl 5.8 Geparkt von 03/10/2023 bis 10/10/2023

Alleen Frans sprekende medewerker en dan ook nog gebrekkig, ik heb een mail gestuurd toen we vd parking naar airport zijn gebracht, 45 min in donker staan wachten na 3 uur te hebben gereden vanuit NL. Gisteren ook problemen met ophalen mbt de plek , we moesten bij de pool parking wachten, mensen gevraagd waar dat is niemand op de luchthaven kende dat, de medewerker zo slecht te verstaan na een ruim half uur reden we met een andere parkeerbeheerder mee. We doen dit nooit meer, helemaal klaar mee

Ludovic R fr 9.2 Geparkt von 02/10/2023 bis 09/10/2023

Très bonne expérience, navette à l'heure et personnel plus que sympathique j'hésiterais pas à refaire appel à vos service

HT P nl 5 Geparkt von 31/08/2023 bis 25/09/2023

Eerste keer bij Live Parking. Bij vertrek , 31 augustus 2023, 1 uur en 10 minuten moeten wachten voor het busje kwam. 4 keer gebeld. Steeds maar we zijn er na 10 minuten. Bij aankomst, 25 september 2023, ongeveer 45 minuten moeten wachten op de bus. Toen we vertrokken en reeds onderweg waren gingen we weer terug. Bleek dat er nog andere passagiers aangekomen waren. Dit alles niet volgens afspraak. Ziet er allemaal wat slordig en verlopen uit . De prijs is er naar.

Irma P nl 5.8 Geparkt von 09/09/2023 bis 19/09/2023

Het adres in de bevestiging was niet het adres waar de auto geparkeerd moest worden. Omdat de medewerker alleen Frans sprak was dit heel erg vervelend maar uiteindelijk heeft hij dit goed opgelost. Terug naar de parkeerplaats heeft ook enige stress opgeleverd. We belden naar het nummer die we hadden ontvangen van de 1e chauffeur maar dit bleek een andere parkeeraanbieder te zijn. Ook dit is door de chauffeurs onderling goed opgelost, zij regelden een overstap en we werden keurig naar onze auto gebracht. De slechte review heeft niets met de chauffeurs te maken maar alles met de gebrekkige communicatie via de mail omdat het adres en telefoonnummer niet klopten. Ook zou het handig zijn dat er in ieder geval 1 persoon is die een andere taal spreekt dan Frans (Nederlands, Duits of Engels).

Marcel M nl 9.2 Geparkt von 26/08/2023 bis 10/09/2023

Goede afspraken, vriendelijke mensen. Zou aanbevelen

Dirk B de 5.8 Geparkt von 20/08/2023 bis 29/08/2023

30 min Warten beim Rückflug....finde ich etwas zu lange... Hinfahrt war der Fahrer sehr unfreundlich und hat auch beim ein und ausladen nicht geholfen.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops