Bewertungen für A1 Parking Charleroi

bei Flughafen Charleroi -
7.4 Gut, beurteilt von 145 kunden
A1 Parking Charleroi Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 7.4 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 7.4
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.5
7.3 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu A1 Parking Charleroi

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Abdellatif B nl 8.3 Geparkt von 14/09/2023 bis 02/10/2023

Top chaufeur Vriendelijke en vrolijke.

Mohammed amine H de 7.5 Geparkt von 23/09/2023 bis 30/09/2023

Ich habe im Internet bei Ihnen einen Parkplatz reserviert und bezahlt, habe natürlich eine Bestätigung und eine Reservierungsnummer bekommen , aber leider Vorort habe ich mitbekommen das ich noch bezahlen muss da angeblich meine Reservierungsnummer nicht zu finden war .Aufgrund Angst den Flug zu verpassen musste ich doppelt bezahlen. Ich finde es absolute Abzocke .

Saskia v nl 5.8 Geparkt von 25/09/2023 bis 29/09/2023

De auto waarin wij werden vervoerd stonken enorm naar diesel, alsof de uitlaat in de auto zat. Verder wel vriendelijke personeel

Rosanne B nl 8.3 Geparkt von 19/09/2023 bis 26/09/2023

Alles verliep heel correct.

niki m nl 8.3 Geparkt von 09/09/2023 bis 25/09/2023

Vriendelijke chauffeurs en spraken goed Engels.

Peter L nl 9.2 Geparkt von 06/09/2023 bis 20/09/2023

prima overdekte parking voor een klein bedrag extra, afstand tot vliegveld is 10 minuten met de shuttle prima te doen.

annick s nl 10 Geparkt von 04/09/2023 bis 16/09/2023

Alles verliep zonder moeite !

Sjors D nl 10 Geparkt von 11/09/2023 bis 13/09/2023

super parking space. The staff is super nice and for some extra money you can park your car inside. staff helps with everything, even if you leave the car window open. definitely recommended

Stephanie S nl 5.8 Geparkt von 08/09/2023 bis 11/09/2023

Afspraak was de auto afleveren om 4:00 uur in de ochtend, helaas stonden we voor een gesloten poort. Na tweemaal bellen werd de telefoon om 4:07 uur opgenomen waarbij werd gezegd dat hij er binnen 10 minuten zou zijn, om 04:27 werd de poort geopend. Totaal geen communicatie, uiteindelijk kwam er dan uit de jongen dat we eerst moesten betalen en dan de auto buiten moesten parkeren op een hele kleine plek. Bij terug komst gebeld, ongeveer 25 minuten gewacht en werden we opgepikt in een rood verwaarloosd busje, wederom nauwelijks communicatie. De auto stond nog altijd netjes geparkeerd, echter vind ik de communicatie en service erg onder de maat.

Ciska v nl 9.2 Geparkt von 04/09/2023 bis 11/09/2023

Plaats aanduiding kan beter. Naam parkeerplaats komt niet voor op het bord. Gsm nummer gelukkig wel, dan weet je dat je toch goed bent.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops