Bewertungen für Star Parking

bei Flughafen Brüssel -
8.8 Sehr gut, beurteilt von 275 kunden
Star Parking Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.8 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.7
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.8
8.9 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Star Parking

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Gurick P nl 9.2 Geparkt von 11/04/2024 bis 18/04/2024

Een aanrader. Zijn heel tevreden ervan.

Hidir A nl 10 Geparkt von 10/04/2024 bis 14/04/2024

Ik ben tevreden. Bij vertrek op voorhand gebeld. Kleine 15min later waren ze er. Bij aankomst gebeld en ze waren er kleine 25min later. Hangt beetje af van de drukte uiteraard. Betrouwbare maatschappij. Wagen stond buiten klaar voor mezelf en ook voor de andere klanten die er waren dus heeft zeker niet die 5 dagen buiten gestaan. NL FR mogelijk.

Filip D nl 7.5 Geparkt von 06/04/2024 bis 13/04/2024

Vlotte service, veilig gevoel

nico P nl 6.7 Geparkt von 06/04/2024 bis 13/04/2024

ophalen zeer slecht en niet gecoordineert. mesen die net aankwamen gingen voor en diuurde daarom 45 min voordat wij naar onze auto werden gebracht

Paul D nl 10 Geparkt von 03/04/2024 bis 11/04/2024

Zeer tevreden

André L fr 10 Geparkt von 05/04/2024 bis 11/04/2024

Je pourrais dire que tout est médiocre pour garder pour moi l'excellence de tout: le service impeccable,... le rapport qualité/prix est le meilleur que je connaisse,...(63€ pour 7jours! la navette m'aurait coûté le double!!,...distance de l'aéroport très rapide 5 minutes et aucun temps d'attente!!! et on est déposé au pied des ascenseurs de l'aéroport!...MERCI!!!

Jean-François W nl 10 Geparkt von 02/04/2024 bis 09/04/2024

Ook nog een veiligheid, ze koppelen vermoedelijk de batterij los. Enig nadeel. Alle gegevens zijn gewist en je moet digitale klok etc terug zetten.

Johan D nl 7.5 Geparkt von 05/04/2024 bis 09/04/2024

Parkcare, heeft aan onze verwachtingen voldaan. Prijs, kwaliteit was zoals afgesproken. In huidige tijden is dat al heel wat. Doe zo voort, jullie zijn goed bezig. 👍👍

Joël L nl 9.2 Geparkt von 05/04/2024 bis 09/04/2024

Goede telefonische bereikbaarheid, de shuttledienst ging vlot Vriendelijk en correct

RENE V nl 10 Geparkt von 04/04/2024 bis 09/04/2024

Prima geregeld

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops