Bewertungen für Star Parking Zaventem

bei Flughafen Brüssel -
9.0 Hervorragend, beurteilt von 328 kunden
Star Parking Zaventem Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 9.0 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.9
Preis-Leistungs-Verhältnis 9.0
9.0 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Star Parking Zaventem

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Brenda nl 10 Geparkt von 30/06/2024 bis 05/07/2024

Tip top in orde

Rini nl 10 Geparkt von 18/06/2024 bis 29/06/2024

Fijne service, zou er zeker de volgende reis weer gebruik van maken. Kleine tip: geef in de bevestigings mail even een reminder waar de drop-off/pick-up plaats is, dat waren wij nl. vergeten na onze reis waardoor andere klanten op ons moesten wachten…,

Guido nl 10 Geparkt von 19/06/2024 bis 26/06/2024

Jammer dat degene die ons ophaalde geen Nederlands verstond. De afspraken waren niet duidelijk.

Lucien nl 10 Geparkt von 17/06/2024 bis 24/06/2024

Bereikbaarheid en snel..

Lucien nl 7.5 Geparkt von 20/06/2024 bis 23/06/2024

Tijdens onze heenreis en dus shuttledienst naar Brussels Airport konden we bij de medewerker terecht in onze moedertaal, zijnde Nederlands. Echter tijdens onze terugreis en dus shuttledienst van Brussels Airport konden we enkel de medewerker aanspreken in het Engels. En dat is mijn moedertaal niet. Dus de communicatie aan de telefoon liep gebrekkig. Uiteindelijk is het wel gelukt. Voor de rest alles OK.

Berty nl 10 Geparkt von 15/06/2024 bis 22/06/2024

In april ‘24 kwam ik in contact met deze mensen en hun parking. Ik was zo tevreden over de service dat ik in juni terug een plaatsje reserveerde. Vriendelijk en correct personeel en ik moet niet meer vragen “ wie kan me wegdoen en komen halen?” Zalig, hier reserveer ik nog plaats in de toekomst. Dank u wel mensen van de parking. Berty

Filip nl 8.3 Geparkt von 13/06/2024 bis 22/06/2024

Aanbrengen auto door ons was geen probleem, goede service. Bij terugkomst wel 35 minuten moeten wachten buiten, chauffeur had ons blijkbaar niet goed verstaan????? Graag duidelijk communiceren welke taal de chauffeur machtig is. Nederlands/Frans/Engels We komen zeker terug indien we reizen via Brussel

dirk nl 7.5 Geparkt von 10/06/2024 bis 22/06/2024

Alles goed verlopen

Benali nl 2.5 Geparkt von 13/06/2024 bis 19/06/2024

Oplichters, ik kwam daar 10 minuten te laat vanwege drukte op de weg. Ik kon niet meer naar binnen omdat er niemand was. Heb ter plekke gebeld en iemand aan de lijn gehad die alleen Frans sprak. Hij kon de deur niet voor me open doen omdat ik van te voren had moeten bellen dat ik 10 minuten re laat was en hij kon ook even niemand sturen om de deur open te doen zodat ik kon parkeren. Uiteindelijk op de airport geparkeerd. Niet te vertrouwen !

DIRK nl 5.8 Geparkt von 11/06/2024 bis 19/06/2024

Sorry, ophaling na terugkomst was ondermaats... Waarom vluchtnummer doorgeven als er toch niet naar gekeken wordt?? Niemand terplaatse aan het afhaalpunt.. Telefoon werd niet opgenomen.. Driemaal contact genomen. Na 1 uur (en toen nam de chauffeur ook contact met ons op) is de chauffeur komen opdagen .................................

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops