Bewertungen für Park and Go Zaventem

bei Flughafen Brüssel -
5.8 , beurteilt von 411 kunden
Park and Go Zaventem Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 5.8 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 6.4
Preis-Leistungs-Verhältnis 5.7
5.3 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Park and Go Zaventem

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Theodor D de 4.2 Geparkt von 15/04/2024 bis 18/04/2024

Absolut nicht empfehlenswert, telefonisch nicht erreichbar beim Rückflug, über 1 Stunde am Flughafen gewartet, danach mit Taxi dahin gefahren und sich anblaffen lassen müssen, man hätte doch gefälligst am Flughafen warten müssen. Von Erstattung der Taxi Rechnung keine Spur, nochmal unfreundlich angegangen nach dem Motto „nicht nein Problem“. Vielen Dank, nie wieder!!!!!!!!

nadia d nl 9.2 Geparkt von 10/04/2024 bis 18/04/2024

Hier komen we zeker terug 👍👍👍

Rex P nl 5.8 Geparkt von 10/04/2024 bis 17/04/2024

Medwerker is erg vriendelijk maar telefonische bereikbaarheid en wachttijd kan beter. Bij aankomst was wachttijd ca. 15 minuten (na enkele vergeefse belpogingen). Bij terugkomst wederom meerdere belpogingen nodig en wachttijd was uiteindelijk 50 minuten (hun eerste aankondiging van 5-10 minuten na eerste telefonische contact hebben ze niet waargemaakt). Hun shuttlebus is een zwarte Mercedes zonder logo of herkenning: ook dat is niet handig (bij ophaalpunt heb ik in die 50 minuten meerdere verkeerde zwarte busjes aangesproken).

Tom C nl 9.2 Geparkt von 29/03/2024 bis 13/04/2024

Door recente veranderingen in de omliggende straten is de parking moeilijker bereikbaar en het ziet er allemaal een beetje louche uit, maar de pendelbus was snel ter plaatse en de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. De parking zelf lijkt een beetje op een autokerkhof, maar onze auto stond nog waar ik m had achtergelaten en was bestoft maar in orde. Als het er allemaal een beetje netter uitzag was het 10/10! Volgende keer gebruiken we deze weer.

Joeri V nl 3.3 Geparkt von 08/04/2024 bis 11/04/2024

Bij aankomst om 22u02 direct gebeld (nog vóór we uit het luchthavengebouw waren) om te melden dat we aangekomen waren. Men nam de telefoon niet op. Om 22u10 nog eens gebeld, toen werd de telefoon wel opgenomen, maar de man sprak enkel Engels en zei dat hij ons net gemist had, met een andere klant naar de Park & Go site zou rijden in Machelen en direct zou terugkeren. Pas om 22u33 werden we dan echt opgehaald, maar enkele inuten later bleek ter plekke in Machelen dat er veel te veel auto’s op de parking stonden, waardoor het o.a. voor onze auto onmogelijk was om de parking te verlaten. De man zei ‘I have keys’ en moest dan 6(!) auto’s één voor één achteruit door een smal gangetje wegrijden en elders gaan zetten. Blijkbaar hadden mensen die na ons geparkeerd hadden, hun sleutels moeten afgeven… Dat hele proces heeft zeker nog eens een 45 min geduurd! In totaal hebben we dus meer dan 1u verloren aan tijd, alleen maar door gebrekkige organisatie en geldgewin door veel te veel auto’s op de parking te zetten! Nooit meer!

Gregor S de 4.2 Geparkt von 24/03/2024 bis 11/04/2024

Achtung Betrug! Ich hatte in Machelen bei Park and Go für zweieinhalb Wochen ein Parking reserviert und bezahlt mit meiner Kreditkarte. Am Tag meiner Anreise, es war 4 Stunden vor meinem Abflug, wurde mir mitgeteilt dass das Parking ausverkauft sei und ich keinen Parkplatz bekommen hätte. Am nächsten Tag kam eine SMS mit der Bemerkung, dass sie mir das Geld, dass sie schon bereits bezahlt hatte zurücküberweisen werden. Diese Überweisung hat nicht stattgefunden!! Ich stehe also da mit meinem Auto ohne Parkplatz und muss dieses dann für mehrere 100 € parken am Flughafen. Vom Stress gar nicht zu sprechen. Es ist völlig unverständlich, dass solche Leute auf dem Markt geduldet werden. wäre der Delikt- Betrag nicht so klein würde ich zur Polizei gehen und wegen Betrug eine Anzeige erstatten!

Margriet K nl 5 Geparkt von 06/04/2024 bis 09/04/2024

Op de website staat dat het 5 min van het vliegveld is met een shuttle; echter bij bellen bleek het 10 min te duren voor de persoon er zou zijn. Dan moet er nog geparkeerd worden en met de shuttle naar het vliegveld wat dan in totaal ongeveer een half uur gaat duren voor je op het vliegveld bent. Prima als je dit van tevoren weet maar was niet duidelijk dus heb alsnog duur moeten parkeren om mijn vlucht te halen!

Els v nl 6.7 Geparkt von 28/03/2024 bis 09/04/2024

Rond het aangegeven tijdstip stonden we voor een gesloten hekwerk. Geen personeel aanwezig! Na meerdere keren bellen werd er opgenomen door de chauffeur die meldde dat hjj er na 10 min. zou zijn. Dat werden er meer. Nog een keer bellen. Na 3 kwartier wachten kwam hij gelukkig aanrijden. Niet prettig alles bij elkaar. Stonden op het punt om een andere parkeerplaats te boeken. Tijd gaat op een gegeven moment nl ook dringen. Terugreis verliep wel goed. Zou hier zelf niet nog een keer reserveren.

Sebastiaan H nl 7.5 Geparkt von 15/03/2024 bis 09/04/2024

Parkeren van de auto was prima. Chauffeur was wel regelmatig niet hands-free aan het bellen tijdens de rit.

Cromwell C nl 5.8 Geparkt von 01/04/2024 bis 06/04/2024

De heenweg verliep perfect, maar de terugweg helaas niet. We moesten 10x bellen voordat er iemand kwam (de 1e persoon zei nog een minuut maar zijn shift was voorbij en hij had dat niet gemeld). Jammer, maar goed kan gebeuren.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops