Bewertungen für Park and Go Brüssel

bei Flughafen Brüssel -
7.6 Gut, beurteilt von 283 kunden
Park and Go Brüssel Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 7.6 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.2
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.5
7.0 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Park and Go Brüssel

Mein Parkplatz

-

Leider ist dieser Parkplatzanbieter nicht verfügbar, verwenden Sie das untenstehende Formular, um alle Parkplätze zu suchen.

Leo nl 7.5 Geparkt von 22/06/2024 bis 03/07/2024

Het goed geregeld. Een puntje autos staan wel dicht op elkaar kon er moelijk uit komen jammer maar verder goed geregeld.

Martin nl 5.8 Geparkt von 19/06/2024 bis 24/06/2024

Chauffeur was onvriendelijk en sprak geen Nederlands en slecht Engels. Door gebrekkige communicatie het ophaalpunt niet kunnen vinden waardoor chauffeur is weggereden en wij een uur hebben moeten wachten.

Johan nl 2.5 Geparkt von 18/06/2024 bis 22/06/2024

Geen 1 ster waardig. Komen in een wijk waar je de auto niet wil parkeren op het terrein een grote bende van auto's. Poort gesloten, telefonisch contact opgenomen op reservering staat duidelijk tijdstip 08:00 uur aangegeven niemand aanwezig, gebeld zeer onvriendelijk te woord gestaan men wilde pas om 10:00 uur komen. Vlucht vertrok om 11:00 uur. Gekozen om op de luchthaven te parkeren. Zou volgens de persoon moeten annuleren, wat ook niet mogelijk is. Dus wil je ergens parkeren waar je mogelijk voor gesloten poort staat of de auto beschadigd terug krijgt, kies voor Park en Go. Daar zal je 100% zeker spijt van krijgen. Goede recenties zijn gefaket dat kan niet anders, maar de keuze is aan u.

Jo nl 7.5 Geparkt von 02/06/2024 bis 21/06/2024

Op zich was het een goede parkeergelegenheid.Alleen ipv dat wij de auto sleutels mee konden nemen moesten wij ze afgeven .Dit vonden wij minder fijn .Bij de heenweg al aangegeven dat onze terug vlucht tijd verandert was ,maar onderling niet gecommuniceerd zodat er wat problemen waren met de terug reis .Jammer

Arjan nl 5.8 Geparkt von 09/06/2024 bis 20/06/2024

hier zou ik hem niet meer weg zetten .wagens staan bijna tegen elkaar gezet en is op een onverhard buiten terrein ergens op een industrie terrein

Arie nl 9.2 Geparkt von 09/06/2024 bis 20/06/2024

Prima parkeren en goede service naar en vanaf het vliegveld

Alexius nl 4.2 Geparkt von 03/06/2024 bis 16/06/2024

Bij aankomst werd na ongeveer een uur wachten verteld dat er geen parkeerplek beschikbaar was. Ik moest de auto maar langs de weg zetten en de sleutels achterlaten. De parkeeplaats was tot op iedere mogelijke plek, ook de paden e.d., vol gestouwd met auto's. Er moesten eerst diverse auto's verplaatst worden alvorens er een auto kon worden uitgereden. Uiteindelijk werd er voor mij toch een plek vrijgemaakt. De transfer bij terugkomst duurde ook meer dan 1,5 uur voordat wij werden opgehaald. Dit is toch niet de gewenste start van een vakantie.

Matheus nl 10 Geparkt von 08/06/2024 bis 15/06/2024

Prima service en vriendelijk personeel ! Tot de volgende ! Groetjes, Dolf.

Ad nl 7.5 Geparkt von 19/05/2024 bis 12/06/2024

Goede service, toffe gast, snelle ophaling bij airport

Kim nl 3.3 Geparkt von 28/05/2024 bis 11/06/2024

Op de heenweg meer dan een uur moeten wachten, midden in de nacht, terwijl ze aangaven dat het 10 minuten zou duren. Na 30 minuten te hebben gewacht hebben we geprobeerd te bellen en namen ze de telefoon niet meer op. Toen er iemand kwam mochten we in eerste instantie niet instappen omdat het 3:00 was en wij in de reservering hadden aangegeven dat we er om 2:00 zouden zijn. Dat waren wij ook, maar toen kwam er dus niemand. De conversatie hierover was uiterst vervelend. Midden in de nacht een uur in de kou staan met een kleine van 10 maanden en niets vernemen, geen normaal gesprek als er iemand komt, erg vervelend. Aanvullend moesten wij de autosleutel inleveren, ondanks dat anders op de site vermeld staat. Auto's staan meerdere rijen, dus ze verplaatsen je auto om zoveel mogelijk auto's op het terreintje te parkeren. Samenvattend zou ik dit echt niet aanraden! 10 minuten wachten was bij ons een uur op de heenweg en 25 minuten op de terugweg dat je staat te wachten, waarbij het contact dus (in ons geval) vervelend was. Daarnaast moet je er dus rekening mee houden dat je je autosleutel in dient te leveren.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops