Bewertungen für MOBIHUB | P+R - Zaventem

bei Flughafen Brüssel -
8.0 Sehr gut, beurteilt von 10 kunden
MOBIHUB | P+R -  Zaventem Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.0 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.8
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.8
7.5 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu MOBIHUB | P+R - Zaventem

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Leo B nl 10 Geparkt von 12/11/2021 bis 21/11/2021

Alles ging zeer vlot. Vlot contact met taxichauffeurs en zeer vriendelijk. Bij holliday inn ook Alles vlot. Ik zou enkel vermelden dat Quick binnen de inkomhal is.ik was buiten aan het zoeken.

I.A.J. S nl 8.3 Geparkt von 23/10/2021 bis 30/10/2021

Super goede service! Alleen jammer dat we geen uitrijkaartje hadden gekregen om van de parkeerplaats af te rijden.

wilhelmina f nl 8.3 Geparkt von 25/10/2021 bis 28/10/2021

Ik misste wel een bord naar de verwijzing van de parking

Serena K nl 7.5 Geparkt von 16/10/2021 bis 24/10/2021

Super goed geregeld !

Chantal H nl 9.2 Geparkt von 16/10/2021 bis 24/10/2021

Prima regeling. Parkeren op P van Holiday Inn en met een shuttle/taxibusje naar de vertrekhal. Mijn terugvlucht werd onverwacht omgeboekt en ik kwam pas 7 uur later pas aan op Zaventem. Dit werd goed opgepakt door jullie. Moest wel 3 x bellen voor er werd opgenomen (als er een kleine verbetering kan zijn). Ik beveel jullie zeker aan!

Gieta I nl 10 Geparkt von 17/10/2021 bis 24/10/2021

Erg goede service!

erick k nl 5 Geparkt von 17/10/2021 bis 23/10/2021

Redelijk

Amal E nl 9.2 Geparkt von 16/10/2021 bis 23/10/2021

Goede service, optijd naar het vliegveld gebracht en van het vliegveld opgehaald. Chauffeurs zijn aardig en vriendelijk.

Vincent G nl 10 Geparkt von 16/10/2021 bis 23/10/2021

Super geregeld! Alleen de sms die je ontvangt is wat verwarrend aangezien daarin staat dat je gewoon naar de parkeerplaats kan rijden en dat daar dan de taxi klaar staat en in de mail staat dat je 30 minuten voor aankomst moet bellen.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops