Bewertungen für Holiday Inn Brussels Airport

bei Flughafen Brüssel -
7.7 Gut, beurteilt von 20 kunden
Holiday Inn Brussels Airport Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 7.7 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.0
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.6
7.5 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Holiday Inn Brussels Airport

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Shirley G de 7.5 Geparkt von 18/05/2024 bis 25/05/2024

Leider, fuhr der Shuttlebus nicht zu den Zeiten, nach 10.30 Uhr für Abflüge gab es keinen mehr und bei Ankuft vor 16 Uhr auch nicht. Taxi muss daher hinzugerechnet werden. Immerhin 50 Euro für hin- und Rückfahrt.

Nacer K nl 2.5 Geparkt von 13/05/2024 bis 24/05/2024

Ik zou op de 24ste om 13:00 uur opgehaald worden ik heb in de kou en regen gestaan met mijn gezin!! Ik wil graag de helft van mijn geld terug dit is niet acceptabel.....

Ben M nl 5.8 Geparkt von 19/05/2024 bis 23/05/2024

Spijtig dat men niet vermeld dat u bij het verlaten vd parking een nieuw parkeerticket moet vragen aan de receptie, was wel even schrikken bij het zien vd normale kost... Is gelukkig goed gekomen nadat de vriendelijke receptioniste ons een nieuw ticket heeft gegeven

Frank M de 9.2 Geparkt von 22/05/2024 bis 23/05/2024

Sehr nette Mitarbeiter und guter Parkplatz.

Marie-claire H fr 8.3 Geparkt von 15/05/2024 bis 22/05/2024

Première expérience qui s est révélée positive dans les tranches horaires proposées.

Jeremy D nl 10 Geparkt von 10/05/2024 bis 21/05/2024

Super vlotte en goed geregelde organisatie

Luc B nl 8.3 Geparkt von 11/05/2024 bis 18/05/2024

Enkel jammer dat de shuttlebus maar beperkt bruikbaar is, rest is super!

William BOTTELDOORN B nl 7.5 Geparkt von 06/05/2024 bis 13/05/2024

Hou er wel rekening mee dat er een beperkte shuttle-service is. Overdag is de bus 272 van de lijn de makkelijkste oplossing voor een rit van de vlieghaven tot de Holiday Inn.

Mammate Y nl 7.5 Geparkt von 30/04/2024 bis 11/05/2024

Prima service. We werden zelfs geholpen met de bagage. Bij de terugreis waren we op t nippertje bij de laatste shuttle bus gekomen, omdat t lang duurde met bagage collecten, maar we mochten gelukkig nog mee.

Zohra E nl 10 Geparkt von 29/04/2024 bis 10/05/2024

The best taxi wat je kan reserveren, goed bereikbaar! Zeker een aanrader!!

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops