Bewertungen für The Valet Guys

bei Flughafen Amsterdam -
8.9 Sehr gut, beurteilt von 133 kunden
The Valet Guys Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.9 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.1
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.6
8.9 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu The Valet Guys

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Ernst nl 7.5 Geparkt von 02/06/2024 bis 12/06/2024

Op de heenweg alles conform beloftes, op de terugweg helaas 41 minuten gewacht voor de auto arriveerde. Klacht hierover is snel naar tevredenheid opgelost.

RIA nl 7.5 Geparkt von 21/05/2024 bis 28/05/2024

Geweldig. Geen stress en gedoe

Karin nl 10 Geparkt von 26/04/2024 bis 18/05/2024

Heerlijk om rechtstreeks met de auto naar de auto naar de airport te rijden en geen parkeer gedoe te hoeven ervaren. Uitstekende service en optimaal grmak

Silke de 5 Geparkt von 05/05/2024 bis 07/05/2024

Verständigung sehr schlecht da kaum englisch Kenntnisse. Am Telefon ehr unfreundlich. Habe lange gewartet bei Abgabe. Auf meiner App dann gesehen, dass das Fahrzeug nicht verschlossen abgestellt wurde. Auf der Windschutzscheibe befinden sich irgendwelche Kleberückstände die sich nur schwer beseitigen lassen. Ich parke immer an den Flughäfen mit dem Valet Service und hatte noch nie Probleme. Hier würde ich allerdings nicht mehr buchen.

Laura nl 9.2 Geparkt von 22/04/2024 bis 04/05/2024

Ze stonden op de vertekdatum al op ons te wachten tussen vertrekhal 2 en 3. Terwijl wij aan het uitladen waren, hebben hun netjes fotos's gemaakt. Aansluitend sleutel overhandigen en alles was geregeld. Bij terugkomst moesten we terug naar dezelfde plaats tussen vertrekhal 2 en 3. We belde nadat we de bagage hadden opgehaald en zijn toen daar heen gewandeld. Bij aankomst stond de auto al op ons te wachten. Fantastische service

Chris nl 7.5 Geparkt von 17/04/2024 bis 25/04/2024

Terugkeer slecht reed weg terwijl ik stond te zwaaien en bellen ,hij mocht niet wachten zei deze meneer maar ik stond te wachten hij heeft ergens anders gestaan denk ik,want er stond nog een meneer van andere parkingbeheerder die zei och dat gebeurt bij hun wel vaker gr

Bart nl 5.8 Geparkt von 11/04/2024 bis 14/04/2024

Heb erg lang moeten wachten tot er eindelijk iemand de auto kwam ophalen bij aankomst en nog langer moeten wachten bij terugkomst. Echt teleurstellend. Doordat ik een track&trace op de auto heb kon ik zien dat het enorm lang duurde voordat mijn auto pas begon te bewegen vanaf de parkeerplek.

jarl nl 10 Geparkt von 07/04/2024 bis 09/04/2024

Dit is service waarop je hoopt! Het liep ontzettend soepel. Auto afgeven bij departure en meteen Schiphol binnenlopen. Bij terugkomst 1 belletje na landen en auto stond netjes weer klaar waar we hadden afgegeven. Super!

Brechtsje nl 7.5 Geparkt von 15/02/2024 bis 20/02/2024

Allemaal prima geregeld!

Ton nl 8.3 Geparkt von 08/02/2024 bis 18/02/2024

Uit mij kilometer administratie is gebleken dat er met de auto werd gereden tot een dag na aflevering??? De auto zou dichtbij het vliegveld worden geparkeerd maar er werd in totaal ruim 60 km gereden!??

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops