Bewertungen für The Valet Guys Schiphol

bei Flughafen Amsterdam -
8.6 Sehr gut, beurteilt von 135 kunden
The Valet Guys Schiphol Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.6 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 8.8
Preis-Leistungs-Verhältnis 8.3
8.6 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu The Valet Guys Schiphol

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

jarl d nl 10 Geparkt von 07/04/2024 bis 09/04/2024

Dit is service waarop je hoopt! Het liep ontzettend soepel. Auto afgeven bij departure en meteen Schiphol binnenlopen. Bij terugkomst 1 belletje na landen en auto stond netjes weer klaar waar we hadden afgegeven. Super!

Brechtsje G nl 7.5 Geparkt von 15/02/2024 bis 20/02/2024

Allemaal prima geregeld!

Ton L nl 8.3 Geparkt von 08/02/2024 bis 18/02/2024

Uit mij kilometer administratie is gebleken dat er met de auto werd gereden tot een dag na aflevering??? De auto zou dichtbij het vliegveld worden geparkeerd maar er werd in totaal ruim 60 km gereden!??

Monique T nl 10 Geparkt von 10/02/2024 bis 14/02/2024

Zeer tevreden

Eric G nl 9.2 Geparkt von 08/02/2024 bis 14/02/2024

Reserveren was een makkie, de auto afleveren en ophalen ook. Fijne locatie dichtbij de vertrekhal. Je moet even zoeken naar het juiste telefoonnummer op de website want het nummer wat je krijgt in je mail na reservering is niet in gebruik.

Arco v nl 6.7 Geparkt von 21/01/2024 bis 01/02/2024

Op de voucher staan geen vluchtgegevens terwijl die wel verstrekt waren. De vlucht landde eerder dan gepland. Hierdoor duurde het langer dan gebruikelijk voordat de auto weer klaar stond.

J.W. van Gelderen G nl 8.3 Geparkt von 06/12/2023 bis 12/12/2023

Prima service en ook op de aangepaste aankomst en vertrktijden.

Bert Jan t nl 10 Geparkt von 02/12/2023 bis 09/12/2023

Betrouwbaar en vriendelijk voor een goede prijs !

Hikmet Can U nl 10 Geparkt von 04/12/2023 bis 06/12/2023

Perfecte service en heb bij afgeven en ophalen van de auto maximaal 5 minuten hoeven wachten. Niks te verbeteren bij the valet guys

Johann A de 6.7 Geparkt von 26/10/2023 bis 21/11/2023

Es wäre schön, wenn das Personal insbesondere im Büro bei den Telefonaten etwas deutsch oder ein besseres Englisch sprechen würden.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops