Bewertungen für MobiHub Schiphol Oost (Mobian)

bei Flughafen Amsterdam -
7.0 Gut, beurteilt von 114 kunden
MobiHub Schiphol Oost (Mobian) Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 7.0 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 7.6
Preis-Leistungs-Verhältnis 6.8
6.6 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu MobiHub Schiphol Oost (Mobian)

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Aristotelis T de 10 Geparkt von 30/03/2024 bis 06/04/2024

Aristotelis. T 🇩🇪 einziges Problem war die Sprache, da ich nur ein bißchen Englisch oder Niederländisch spreche. Das erste Mal bei diesem Anbieter gebucht! Alles hat wunderbar geklappt! Gerne wieder!

Michael H de 8.3 Geparkt von 01/04/2024 bis 06/04/2024

Shuttlefahrer waren freundlich und hilfsbereit. Ohne App geht es gar nicht. Shuttledienst und Parkplatzdienst sind nicht identisch.

Martine D nl 10 Geparkt von 25/02/2024 bis 29/02/2024

Goeie service. Bellen u op en vlug een taxi om u naar de parking te brengen.

HJ K nl 10 Geparkt von 15/01/2024 bis 05/02/2024

Echt super geregeld... dicht bij schiphol..!!!.

Kurt P de 9.2 Geparkt von 10/01/2024 bis 31/01/2024

Habe zum ersten Mal dort einen Parkplatz gebucht. Hatte zu Hause noch bedenken, ob das alles so funktioniert, ging doch sehr gut. Auch die Fahrt zum und vom Flughafen passte gut. Mein einziges Problem war die Sprache, da ich nur ein bißchen Englisch oder Niederländisch spreche.

Benedikte M nl 5 Geparkt von 01/12/2023 bis 04/12/2023

We hebben een uur moeten wachten nadat we hadden gebeld bij de bagageband. De chauffeur was nieuw en kreeg een adres door bij Schiphol wat niet aansloot bij waar wij ons bevonden. Als je een chauffeur hebt die schiphol kent, is het geen probleem maar de serviceprovider achter deze dienst, geeft verkeerde adres in plaats van "vertrekhal 3". Na meerdere keren bellen, stapten we uiteindelijk na 1,5u in bij onze chauffeur die ons terugbracht naar de auto. Niet fijn thuiskomen!

Marton V de 5 Geparkt von 26/10/2023 bis 01/12/2023

Bei Ankunft am Parkhaus haben wir trotz rechtzeitigem Telefonat - wie vorgegeben - eine volle Stunde auf den shuttle-Fahrer warten müssen. Zum Glück hatten wir ausreichend Zeit bis zum Abflug, sonst hätten wir glatt den Flieger verpasst. Man könnte meinen, vielleicht passiert so etwas einmal. Nein! Bei der Rückkehr warteten wir 1 Stunde und 50 Minuten! Am Telefon wurden wir immer auf die nächsten Minuten vertröstet, der Mitarbeiter hat verschleiert und gelogen.

Lamiah D nl 10 Geparkt von 31/10/2023 bis 29/11/2023

Zeer uitstekend - ik boek elk jaar bij hen - de prijs is goed en de auto staat op een veilige plaats - de communicatie met hen is zeer goed en meewerkend - autochauffeurs zijn op tijd -suuper 👍👍👍

rudi v nl 5 Geparkt von 31/10/2023 bis 07/11/2023

Bij aankomst in Amsterdam moet je 3X telefoneren voor iemand opneemt. Bij terugkomst uit het buitenland moet je na het telefoneren met de bagage reeds in de hand 50min. wachten op de shuttlebus.

Sandy B nl 9.2 Geparkt von 28/10/2023 bis 05/11/2023

Bij terugkomst belde ik het gsm nr dat zowel op de bevestigingsdocumenten stond, welke hetzelfde was als in het gsm bericht dat ik de dag ervoor ontving. Er werd me gevraagd of het om een taxi of shuttle ging. Misschien is hier een Nederlandse/Vlaamse verwarring: voor ons is het al eender wie er komt, als we maar opgepikt worden (en de bagage mee kan). Ik antwoordde dat er taxiservice stond vermeld op de bevestiging en dan nog herhaalde men mij dezelfde vraag, zeer vreemd. Uiteindelijk werd er ons een 'gewone auto' voorgesteld dat prima was voor ons en deze stond zelfs ter plaatse toen we buiten stonden (top) maar het gesprek kon wel anders hebben verlopen.

  • ...

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops