Bewertungen für Best Parking Fly

bei Flughafen Charleroi -
6.5 , beurteilt von 10 kunden
Best Parking Fly Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 6.5 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 6.8
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.0
5.8 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu Best Parking Fly

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Katrien nl 5 Geparkt von 15/07/2024 bis 19/07/2024

Zwaar chaotisch. Moeilijke communicatie. 1 uur gewacht vooraleer we werden opgehaald aan de luchthaven. Overvolle parking. Alleen aan te raden voor avonturiers 😅

Bert nl 8.3 Geparkt von 10/07/2024 bis 16/07/2024

geen klachten, alles zoals vermeld op de site.

Nathalie fr 9.2 Geparkt von 04/07/2024 bis 15/07/2024

Bon rapport qualité prix. Je recommande.

Maryna nl 7.5 Geparkt von 30/06/2024 bis 11/07/2024

Alles was oké. We hadden een klein misverstand over de betaling voor de 5e persoon. Bij het inchecken wordt automatisch voor elke 5e persoon betaald, maar de chauffeur is zich hier niet van bewust. Het personeel van de parkeerplaats spreekt alleen Frans.

sabine fr 9.2 Geparkt von 19/06/2024 bis 05/07/2024

Équipe efficace ! Parking Pas très proche de l’aéroport, mais les conducteurs sont assez réactifs. Parking sécurisé. Rapport qualité prix intéressant. Nous y retournerons !

chloe nl 2.5 Geparkt von 22/06/2024 bis 27/06/2024

Zeer onvriendelijk, erg lang moeten wachten bij terugkomst 45 min gewacht in de hitte met een kind van 2 jaar, geen autostoel ter beschikking ondanks we gemeld hadden dat we met een kind waren, voor ons nooit meer

Senna nl 7.5 Geparkt von 19/06/2024 bis 26/06/2024

Good and cheap service. Only waited long before the returning transfer came.

Bert nl 6.7 Geparkt von 18/06/2024 bis 25/06/2024

Extra kosten voor brengen 5 euro Extra kost voor afhaal na 0 uur 20euro Tussen 0 uur en 4 uur gesloten. Maar mits extra kost wachten ze wel op u. Dit was niet vermeld bij boeking.

Sam nl 5.8 Geparkt von 20/06/2024 bis 25/06/2024

Great price and quick pick up/drop off to airport. But so unfriendly staff.

Niels nl 3.3 Geparkt von 21/06/2024 bis 23/06/2024

Dacht een keer een andere shuttle service te gebruiken. Heen was prima. Terug was werkelijk waar drama. Heeft ruim een uur (!!!) geduurd vanaf het ophaalpunt. Bellen had geen zin. Elke keer was het 'over 5 minuten', waarbij er op een gegeven moment niet eens meer werd opgenomen.... Ik ga hier zeker nooit meer staan, ook nog eens omdat ander parkeerplaatsen veel dichterbij zijn.

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard IDeal

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops